Dorrestijn Buiteninrichting

uw partner in grondwerk, straatwerk, graafwerk, projectrealisatie, riolering en onderhoud.

Buiteninrichting van plein, terrein of straat

Welkom bij Dorrestijn Buiteninrichting Infra, dé bestemming voor buiteninrichting. Of u nu een project wilt realiseren, zoals een openbare parkinrichting. Wij hebben de expertise en het materieel om uw visie tot leven te brengen.

Wat is buiteninrichting?

Buiteninrichting gaat over het transformeren van buitenruimtes in functionele, verzorgde en comfortabele omgevingen. Denk hierbij aan het straatwerk rondom uw winkel of bedrijfspand, maar ook de aanleg van uw parkeerterreinen, inclusief het bijbehorende graafwerk, grondwerk en de riolering. Buiteninrichting draagt bij aan de kwaliteit van uw omgeving en het welzijn van de mensen.

Ook het renoveren van de bestrating, perken, plantsoenen en riolering in woonwijken behoort tot onze expertise.

Dorrestijn buiteninrichting – Veenendaal

Dorrestijn Buiteninrichting en Infra is uw toonaangevende partner voor grondige en professionele buiteninrichting. Als gespecialiseerde aannemer richten wij ons op het leveren van hoogwaardige diensten aan bedrijven, aannemers, particulieren en gemeenten. Onze expertise omvat grondwerk, straatwerk, graafwerk, riolering en volledige projectrealisatie.

Wie zijn wij?

Bij Dorrestijn Buiteninrichting en Infra hebben we jarenlange ervaring in het realiseren van buitengewone buiteninrichtingsprojecten. Ons team van deskundige professionals begrijpt de unieke behoeften en uitdagingen van bedrijven, aannemers en gemeentelijke organisaties en staat klaar om deze aan te pakken.

onze buiteninrichting specialismen

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om te voldoen aan de specifieke eisen van uw projecten:

 

  • Grondwerk: Onze grondwerkspecialisten zorgen voor de juiste basis voor uw buitenruimteprojecten, van het egaliseren van terreinen tot het graven van funderingen.
  • Straatwerk: Met aandacht voor detail leggen onze stratenmakers duurzame bestratingen en wegen aan die bestand zijn tegen zware belasting en die de tand des tijds kunnen doorstaan.
  • Graafwerk: Onze machinisten voeren nauwkeurig graafwerk uit, of het nu gaat om sleuven voor nutsvoorzieningen of grondverzetprojecten.
  • Riolering: We bieden complete rioleringsoplossingen, waaronder het aanleggen van rioleringssystemen om de afvoer van water en afval te waarborgen.
  • Projectrealisatie: Ons team beheert en coördineert alle aspecten van uw buiteninrichtingsproject, van planning en ontwerp tot uitvoering en voltooiing. En ook voor het onderhoud van uw bedrijfsterrein kunt u onze specialisten inschakelen.

De juiste partner voor buiteninrichting: Dorrestijn Veenendaal!

Of u nu een gemeente bent die streeft naar een betere openbare ruimte, of een bedrijf dat de uitstraling van zijn bedrijfsterrein wil verbeteren Dorrestijn Buiteninrichting en Infra is er om u te helpen. Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie stelt ons in staat om buitenruimtes te creëren die aan de verwachtingen voldoen en zelfs overtreffen.

Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw buiteninrichtingsdromen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het transformeren van de buitenruimte in een oase van comfort en schoonheid.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dorrestijn Buiteninrichting en Infra staat voor kwaliteit, efficiëntie en professionele projectuitvoering. Wij begrijpen dat tijdlijnen en budgetten cruciaal zijn voor zakelijke en gemeentelijke projecten. Daarom zetten wij ons in om aan uw verwachtingen te voldoen en uw doelstellingen te bereiken.

CO2-prestatieladder & certificeringen

Sinds augustus 2021 is Dorrestijn aangesloten bij de CO2 prestatieladder van SKAO.

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra