Even voorstellen: Johan Groothuis

30 januari 2023

Voorstel rondje! 👋🏼

Graag stellen we jullie voor aan Johan, die inmiddels zijn elfde jaar als werknemer bij Dorrestijn Infra ingaat. Hoe is hij ooit bij ons begonnen?

“Toen ik veertien was, begon ik hier als vakantiekracht en mocht ik als jong jochie mee met de stratenmakers. Omdat ik het zo naar mijn zin had, ben ik de opleiding Grond-, Weg- en Waterbouw gaan doen. Dit, met in mijn achterhoofd dat ik voorlopig nog lang niet weg wilde bij Dorrestijn. Zo gezegd, zo gedaan. Na een aantal jaren buiten te hebben gewerkt, zit ik nu inmiddels alweer drie jaar op kantoor. Ik begin elke dag met een lekkere kop koffie en ben verantwoordelijk voor werkvoorbereiding, calculatie en een stukje projectbegeleiding. De combinatie van mijn werkzaamheden zorgt voor een mooie balans tussen kantoorwerk en buitenwerk op locatie. De afwisseling maakt mijn werk echt mooi. Ik ben onderdeel van een jonge club collega’s en de sfeer zit er altijd goed in. We werken hard, maar ook fijn samen en zijn ook niet vies van een gezellig uitje hier en daar. Ik zou zeggen: op naar de volgende tien jaar!”

#Dorrestijn #Johan #calculatie #collega’s #motivatie #vakantiewerk #werken #gezelligheid #sfeer #projectbegeleider #werkvoorbereider #opnaardevolgendetienjaar

Dorrestijn VEENENDAAL

buiteninrichting & infra

Grondwerk

Uitgraven en bouwrijp maken

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Bestrating

Strak straatwerk

Projectrealisatie

Grondwerk, straatwerk, riolering

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75 / 06 23 67 64 15

Dorrestijn buiteninrichting en infra