Grondwerk, straatwerk en terreinaanleg door Dorrestijn uit Veenendaal

10 oktober 2021

Veenendaal – Dorrestijn Buiteninrichting en Infra, een toonaangevend bedrijf op het gebied van grondwerk, straatwerk en terreinaanleg, heeft zichzelf op de kaart gezet in de regio Veenendaal. Met hun uitstekende vakmanschap en toewijding aan kwaliteit heeft het bedrijf een reeks indrukwekkende projecten voltooid die de infrastructuur en buitenruimtes in Veenendaal transformeren.

Straatwerk duurzaam en innovatief

Met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie heeft Dorrestijn Buiteninrichting en Infra de afgelopen jaren een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Een van hun meest recente projecten in Veenendaal omvatte de herinrichting van een openbaar parkeerterrein, waarbij oude bestrating werd vervangen door moderne en milieuvriendelijke materialen. Het resultaat is een aantrekkelijke en toegankelijke ruimtevoor het veilig parkeren.

Grondwerk en grondverzet

Daarnaast heeft het bedrijf zich onderscheiden in grondwerkprojecten, zoals de aanleg van ondergrondse riolering en de realisatie van efficiënte drainageoplossingen om wateroverlast te voorkomen. Deze projecten hebben niet alleen bijgedragen aan een betere leefomgeving in Veenendaal, maar hebben ook de infrastructuur versterkt.

Samenwerken met aannemers en uitvoerders

Het team van Dorrestijn Buiteninrichting en Infra is trots op hun vermogen om complexe projecten tot een succesvol einde te brengen. Het bedrijf werkt nauw samen met lokale autoriteiten en gemeenschappen om ervoor te zorgen dat hun projecten voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van Veenendaal.

“Veenendaal is een prachtige stad en we zijn vereerd om bij te dragen aan de ontwikkeling ervan,” aldus Kees Dorrestijn, directeur van Dorrestijn Buiteninrichting en Infra. “Ons team is vastberaden om hoogwaardige diensten te leveren die de stad helpen groeien en bloeien.”

Met een focus op het behoud van de natuurlijke omgeving en het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke buitenruimtes, blijft Dorrestijn Buiteninrichting en Infra een positieve impact hebben op Veenendaal en de bredere regio.

Voor meer informatie over Dorrestijn Buiteninrichting en Infra en hun projecten in Veenendaal, kunt u terecht bij Kees Dorrestijn:

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal
Telefoon: 0318 30 48 75
Mobiel: 06 23 67 64 15
E-mail: info@dorrestijnveenendaal.nl

Dorrestijn VEENENDAAL

buiteninrichting & infra

Grondwerk

Uitgraven en bouwrijp maken

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Bestrating

Strak straatwerk

Projectrealisatie

Grondwerk, straatwerk, riolering

Grondwerk, straatwerk, riolering

Bij Dorrestijn Buiteninrichting & Infra begrijpen we de waarde van goed doordachte buitenruimtes en de impact die ze kunnen hebben. Wij zijn uw toegewijde partner voor de realisatie van hoogwaardige buitenprojecten, variërend van straatwerk en grondwerk tot de aanleg van schoolpleinen en riolering.

Onze Diensten

  • Straatwerk: Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in straatwerk van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar de aanleg van wegen, trottoirs, fietspaden of parkeerplaatsen, wij leveren duurzame en aantrekkelijke oplossingen.
  • Grondwerk: We weten dat een solide basis essentieel is voor elk project. U kunt bij ons terecht voor grondverzet, bouwrijp maken en drainage, om ervoor te zorgen dat uw project op de juiste manier begint.
  • Infrastructuur: Of het nu gaat om de aanleg van riolering, waterleidingen of andere infrastructuurprojecten, wij beschikken over de expertise om uw project soepel te laten verlopen en aan alle regelgeving te voldoen.
  • Schoolpleinen: Scholen en onderwijsinstellingen vertrouwen op ons voor de creatie van inspirerende en veilige schoolpleinen. Wij ontwerpen en realiseren speelplekken die educatief en leuk zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra