Aanleg schoolpleinen Haarlem en Amsterdam

Aanleg schoolpleinen! 🏫

Wanneer de schoolvakanties plaatsvinden, is het voor ons tijd om aan het werk te gaan. Daarom hebben we de afgelopen weken in opdracht van RB Natuurlijk Buiten deze twee pleinen in Haarlem en Amsterdam mogen vergroenen. En dat geheel met het oog op circulariteit.

We wensen de leerlingen veel plezier van hun nieuwe, groene schoolpleinen. 🌻

Meer over ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van schoolpleinen >

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten, tuinaanleg en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren, of het nu gaat om de aanleg van een perfect aangelegde tuin of de realisatie van complexe infrastructuurprojecten. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven, tuinaanleg en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra