Binnentuin MARIN Wageningen

Seven Oceans Simulator Center

Onlangs is de binnentuin van het Seven Oceans Simulator Center in Wageningen geopend. Voor deze binnentuin hebben wij de totale inrichting verzorgd. Met de aanleg van deze binnentuin is de bouw van het pand afgerond.
Het was voor ons een mooie opdracht, omdat wij in 2021, ter voorbereiding van de bouw, het terrein functievrij hebben gemaakt. Zo zijn we van de start tot en met de laatste fase betrokken geweest. Een mooi project, waarbij we trots zijn op het eindresultaat.

Met dank MARIN voor het vertrouwen.

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra