Buiteninrichting nieuwbouw Hedel

Update vanuit Hedel!

In het Gelderse Hedel leveren we een bijdrage aan het project ’t Prinsenwiel. Er wordt volop gebouwd en ondertussen stappen wij de volgende fase in: de aanleg van de buitenruimte! 🌿

We kijken uit naar het creëren van een mooie omgeving rondom deze nieuwe woningen. Dank aan HK Vastgoed, onze opdrachtgever, voor het vertrouwen. Blijf ons volgen voor meer updates en een kijkjes achter de schermen op verschillende projecten.

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra