Buitenterrein nieuwbouw Houten

Een afgerond project! 🏗️

We zijn verheugd om jullie het eindresultaat van ons project in Houten te presenteren, waar we in opdracht van IV Bouw en Montage eind vorig jaar begonnen met de inrichting van het buitenterrein voor een nieuwbouwproject.

Vanaf het allereerste begin tot de laatste details hebben we het hele proces met zorg en vakmanschap begeleid. Het resultaat is een prachtige omgeving die we met trots met jullie delen.

Dank aan ons geweldige team voor hun inzet.

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra