Daktuin en bestrating op hoogte in Veenendaal

Werken op hoogte in Veenendaal 🏗️

In Veenendaal zijn we bezig met iets bijzonders! We creëren daktuinen boven op een gloednieuw appartementencomplex! In opdracht van Enk Groen & Golf zetten we onze expertise in om bestrating aan te brengen op hoogte. Dit is een project dat we niet elke dag tegenkomen, daarom des te mooier om betrokken te zijn!

Waarom daktuinen?

Ze dragen niet alleen bij aan de isolatie en het behoud van het dak, maar brengen ook meer groen in stedelijk gebied. Of het nu gaat om parkeergarages of appartementencomplexen, daktuinen zijn een mooie afwisseling van de traditionele, verharde daken.

Deze tuinen vormen een groene plek, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. We zijn blij om een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief. 🌿

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra