Duurzame bijdrage in Maarsbergen!

We hebben de afgelopen tijd meegewerkt aan het project in Maarsbergen. Hier hebben we een rol gespeeld bij de bestrating van deze splinternieuwe rotonde. Op deze manier dragen we bij aan een project dat de verkeersveiligheid, doorstroming en leefbaarheid in het dorp bevordert. Het mooie aan dit project is dat er onder ander gedacht wordt aan het milieu. We voeren de werkzaamheden namelijk elektrisch uit.

Dank aan Van Gelder voor deze opdracht.
Credit voor de dronevideo: Johan Bertels

 

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra