Grondwerk Greenbox Goes

We zijn begin januari 2024 gestart met het grondwerk voor de nieuwbouw van een Greenbox in Goes. Deze Greenbox zal bestaan uit meerdere opslagboxen, verzameld in één gebouw. Wil je weten hoe dat eruit komt te zien? Bekijk dan de foto’s hieronder!

Naast het voorbereidende werk zullen we in het voorjaar ook de gehele buiteninrichting verzorgen, allemaal in opdracht van IV Bouw & Montage. We kijken ernaar uit om dit project te realiseren.

Blijf op de hoogte voor verdere updates en een kijkje achter de schermen van dit project.🏗️

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra