Grondwerk hoofdgebouw recreatiepark de Schotsman

Grondwerk partner voor recreatieparken.

Over dit project

Voor RCN Vakantiepark De Schotsman verzorgen wij het complete grondwerk voor de realisatie van een nieuw hoofdgebouw/entreegebouw.

Ontzorgen

Recreatieparken volledig ontzorgen met het volledige grondwerk, van uitgraven van de bouwput tot en met het gebruiksklaar opleveren van het straatwerk, parkeerterrein en de tuinaanleg. Dorrestijn verzorgt dus meer dan alleen het grondwerk.

Dorrestijn totaalpartner

Eigenaren van recreatieparken kunnen bij ons terecht voor slopen en saneren, inclusief asbest saneren: Dorrestijn Milieu. Het graafwerk, grondwerk en aanleg van de wegen en paden verzorgen we als Dorrestijn buiteninrichting en infra.

BestGardens

Voor een prachtige, landelijke afwerking van uw park ontzorgen we u ook graag met BestGardens. Van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud voor uw park.

Kortom, Dorrestijn is dé partner voor recreatieparken. Of dat nu in Zeeland of op de Veluwe of Drenthe is.

Waarom Dorrestijn?

We werken stuk voor stuk met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. We gaan voor 100% Hollands vakmanschap.

Vrijblijvend kennis maken? Bel Kees Dorrestijn: 0318-304875 / 06-23676415

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten, tuinaanleg en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren, of het nu gaat om de aanleg van een perfect aangelegde tuin of de realisatie van complexe infrastructuurprojecten. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven, tuinaanleg en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra