Herinrichting Rijksweg in Duiven

Wij dragen ons steentje bij aan de herinrichting van de Rijksweg in Duiven. Voor dit project leggen wij de verharding aan in opdracht van Roelofs. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een duurzame bouw. Daarom wordt er ook op dit project gebruik gemaakt van onze nieuwe elektrische Giant!

Gaat u een zelf binnenkort een parkeerterrein, schoolplein, winkelstraat of bedrijfsterrein aanpakken? Wij gaan graag met u aan tafel over het grondwerk. Neem nu contact met ons op.

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra