Ondergrondse infra in Den Bosch

Ondergrondse infra in Den Bosch! 🏗️

We hebben weer een mooie klus afgerond! Wij verzorgden de ondergrondse infra op het grootste bedrijventerrein van Den Bosch: De Rietvelden. Hier in een nieuwe bedrijfshal met negen units gerealiseerd, waarbij wij verantwoordelijk waren voor het grondwerk, de riolering en de terreininrichting. Een mooi project, waar we graag deel van uitmaken!

We zijn trots op ons team, hun inzet en vakmanschap! Wat hebben we toch een leuk werk. Bekijk de foto’s om onze mannen aan het werk te zien! 💪

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra