Reconstructie Kastanjelaan in Velp

Reconstructie Kastanjelaan in Velp 🚧

Wij vinden het mooi om te delen dat we momenteel bezig zijn met de reconstructie van Kastanjelaan in Velp. Dit doen we in opdracht van Gebra en we zetten alles op alles om voor de feestdagen dit project succesvol af te ronden!

We zijn bezig met de aanleg van maar liefst 3000 meter verharding en 1000 meter band. Dit is een goede stap richting een vernieuwde en duurzame inrichting van deze straat.

Dank voor de mooie opdracht!

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra