Schoolplein vergroenen Amsterdam Noord

Vakantiewerk! 🌟

In de voorjaarsvakantie hebben we onze handen uit de mouwen gestoken in Amsterdam Noord! Samen met het team zijn we druk bezig geweest met het vergroenen van het schoolplein van de Amsterdamse school de Kolom.

Van een grijs en betonnen plein naar een kleurrijk en uitdagend speelgebied voor de kinderen. We hebben ons beziggehouden met de voorbereidingen voor de speeltoestellen en groenvoorzieningen en het straatwerk. Een mooie transformatie waar we trots op zijn!

RB Natuurlijk Buiten, bedankt voor deze leuke vakantiewerkweek. 🙌

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra