Tuinaanleg oude boerderij

Karateristieke boerderij.

  • Opdrachtgever:
    RB Tuinen
    Locatie:
    De Meern
Uitgevoerde werkzaamheden:
bestrating | groenvoorzieningen | grondwerk

Over dit project

Bij dit project nemen we u mee naar een prachtige oude boerderij in het Utrechtse plaats de Meern. Er is hier een compleet plan gerealiseerd waarin woon- en leefplezier centraal staan. Hierbij zijn authentieke materialen in het ontwerp toegepast. Het complete plaatje is een schitterend geheel geworden.

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten, tuinaanleg en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren, of het nu gaat om de aanleg van een perfect aangelegde tuin of de realisatie van complexe infrastructuurprojecten. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven, tuinaanleg en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra