Vergroenen schoolplein Amsterdam

Vergroening Nicolaas Maesschool! 🏫

Wanneer de basisscholen gesloten zijn en de leerlingen herfstvakantie vieren, is het voor ons tijd om aan de slag te gaan! In Amsterdam werken we aan het vergroenen van schoolpleinen in opdracht van RB Natuurlijk Buiten, een circulair project met hergebruik van materialen.

Kijk hoe wij aan het werk zijn bij de Nicolaas Maesschool. We wensen de scholieren bij terugkomst veel plezier van het nieuwe, groene plein! 🍂🌳

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten, tuinaanleg en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren, of het nu gaat om de aanleg van een perfect aangelegde tuin of de realisatie van complexe infrastructuurprojecten. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven, tuinaanleg en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra