Vergroenen schoolplein Amsterdam

We hebben in juni 2023 een schoolpleinproject in Amsterdam succesvol afgerond! 🌳🏫
Ruim 2 weken hebben we met veel enthousiasme gewerkt aan het vergroenen van dit schoolplein.

Bij Dorrestijn Infra zijn we gepassioneerd over het verbeteren van buitenruimtes en het creëren van groene oases waar kinderen kunnen spelen en genieten van de natuur. Het was een prachtige uitdaging om dit schoolplein te transformeren tot een levendige en kindvriendelijke omgeving. We zijn trots op het resultaat en hopen dat de kinderen hier vele gelukkige momenten zullen beleven.

🌟 Bedankt aan RB Natuurlijk Buiten voor het vertrouwen in ons en de mogelijkheid om dit geweldige project uit te voeren!

 

Recente projecten

Dorrestijn buiteninrichting & infra Veenendaal

Wij staan voor toewijding aan hoogwaardige buiteninrichting en infrastructuurprojecten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse projecten, variërend van grondwerk en straatwerk tot rioleringswerk, het uitgraven van bouwputten en grootschalige infrastructuurprojecten.

Onze missie is om de buitenruimte te transformeren en infrastructuur te verbeteren. Wij combineren deskundigheid, ervaring en toewijding om aan al uw behoeften te voldoen.

We verzorgen onder andere projecten voor aannemers, gemeenten en particulieren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering, bouwput uitgraven en infra projecten

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. 

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra