Schoolplein aanleggen of vernieuwen

Een aantrekkelijke plek om te ontspannen en te ontwikkelen voor kinderen en jongeren.

Uw wensen bespreken?
Bel Kees Dorrestijn, 06 2367 6415 of vul het contactformulier in.

Mooie schoolpleinen

Een mooi schoolplein begint met een goed plan. Een tekening die rekening houdt met de omgeving, de ruimte, de wensen en het beschikbare budget voor uw nieuwe schoolplein.

Een schoolplein als verlengde van uw klaslokaal

Welke onderdelen moeten er in de nieuwe schooltuin terug komen? Is er goed nagedacht over voldoende ruimte voor rustige plekken, plekken voor groepsspel en hoeken voor natuureducatie?

Ervaren schoolpleinmakers

Een echt uitdagend schoolplein is vakwerk. Het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van schoolpleinen is iets wat Dorrestijn buiteninrichting al jaren doet. We mogen gerust zeggen dat we ervaren specialisten voor schoolpleinen zijn. 

Van beton naar groen en duurzaam

Dat waren we uiteraard al toen we zelf nog op school zaten. Maar met onze ervaring in ontwerp en aanleg en de nodige opleidingen, maken we van een betonnen speelplein een leerzaam en uitdagend schoolplein voor spel, ontspanning, educatie en plezier. Het is de plek om even stoom af te blazen. Een plek om even fysiek bezig te zijn, voordat de knappe koppen weer worden ingeschakeld voor het stampen van de topografie, het foutloos leren schrijven en het nog beter leren rekenen.

Een nieuw schoolplein?

Dorrestijn is de ervaren specialist!

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra