Stageplek: leerling calculator

5 juni 2023

Wij hebben een stageplek beschikbaar voor een leerling calculator! 🎓

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je leert hoe je calculaties opzet, kosten berekent en offertes opstelt? Bij Dorrestijn krijg je de kans om samen te werken met ervaren professionals en de werkvoorbereiding op te starten. 📝

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde leerling die een stageplaats zoekt. Ook deeltijd is mogelijk! Daarnaast bieden wij een mooie stagevergoeding, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om je ambities waar te maken.

Bij Dorrestijn werken we dagelijks aan verschillende projecten door heel Nederland, waardoor geen dag hetzelfde is. 🔨 Als jij houdt van een gezellige werkomgeving met jonge mensen en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, neem dan nu contact met ons op!

Stuur een e-mail naar kees@dorrestijnveenendaal.nl. We kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en je welkom te heten in ons team! 💪

Dorrestijn VEENENDAAL

buiteninrichting & infra

Grondwerk

Uitgraven en bouwrijp maken

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Bestrating

Strak straatwerk

Projectrealisatie

Grondwerk, straatwerk, riolering

Grondwerk, straatwerk, riolering

Bij Dorrestijn Buiteninrichting & Infra begrijpen we de waarde van goed doordachte buitenruimtes en de impact die ze kunnen hebben. Wij zijn uw toegewijde partner voor de realisatie van hoogwaardige buitenprojecten, variërend van straatwerk en grondwerk tot de aanleg van schoolpleinen en riolering.

Onze Diensten

  • Straatwerk: Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in straatwerk van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar de aanleg van wegen, trottoirs, fietspaden of parkeerplaatsen, wij leveren duurzame en aantrekkelijke oplossingen.
  • Grondwerk: We weten dat een solide basis essentieel is voor elk project. U kunt bij ons terecht voor grondverzet, bouwrijp maken en drainage, om ervoor te zorgen dat uw project op de juiste manier begint.
  • Infrastructuur: Of het nu gaat om de aanleg van riolering, waterleidingen of andere infrastructuurprojecten, wij beschikken over de expertise om uw project soepel te laten verlopen en aan alle regelgeving te voldoen.
  • Schoolpleinen: Scholen en onderwijsinstellingen vertrouwen op ons voor de creatie van inspirerende en veilige schoolpleinen. Wij ontwerpen en realiseren speelplekken die educatief en leuk zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra