Vacature algemeen medewerker

7 juni 2023

Ben jij enthousiast, gedreven en nauwkeurig? 🙌

Als algemeen medewerker speel je een belangrijke rol in personeelszaken, administratieve taken en secretariële ondersteuning. Je ondersteunt bij de loonadministratie, stelt contracten op en beheert personeelsdossiers. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor interne communicatie en ondersteun je collega’s bij diverse administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals postverwerking en documentbeheer.

Wat bieden wij?

✅ Parttime functie van ongeveer 8 uur per week
✅ Flexibele werktijden die aansluiten bij jouw schema
✅ Mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en groeiende organisatie
✅ Prettige werkomgeving met een ondersteunend en collegiaal team
✅ Marktconform salaris, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden

Wil jij deze rol vervullen? Solliciteer nu door je sollicitatiebrief en cv te sturen naar kees@dorrestijnveenendaal.nl We kijken uit naar jouw reactie! 📩

Dorrestijn VEENENDAAL

buiteninrichting & infra

Grondwerk

Uitgraven en bouwrijp maken

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Bestrating

Strak straatwerk

Projectrealisatie

Grondwerk, straatwerk, riolering

Grondwerk, straatwerk, riolering

Bij Dorrestijn Buiteninrichting & Infra begrijpen we de waarde van goed doordachte buitenruimtes en de impact die ze kunnen hebben. Wij zijn uw toegewijde partner voor de realisatie van hoogwaardige buitenprojecten, variërend van straatwerk en grondwerk tot de aanleg van schoolpleinen en riolering.

Onze Diensten

  • Straatwerk: Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in straatwerk van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar de aanleg van wegen, trottoirs, fietspaden of parkeerplaatsen, wij leveren duurzame en aantrekkelijke oplossingen.
  • Grondwerk: We weten dat een solide basis essentieel is voor elk project. U kunt bij ons terecht voor grondverzet, bouwrijp maken en drainage, om ervoor te zorgen dat uw project op de juiste manier begint.
  • Infrastructuur: Of het nu gaat om de aanleg van riolering, waterleidingen of andere infrastructuurprojecten, wij beschikken over de expertise om uw project soepel te laten verlopen en aan alle regelgeving te voldoen.
  • Schoolpleinen: Scholen en onderwijsinstellingen vertrouwen op ons voor de creatie van inspirerende en veilige schoolpleinen. Wij ontwerpen en realiseren speelplekken die educatief en leuk zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra