Vacature calculator / werkvoorbereider

20 september 2023

🚧 Vacature Alert!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de wereld van buiteninrichting & infra? Wij zijn op zoek naar een gedreven professional om ons team te versterken!

Ben je doelgericht, proactief en in staat om creatieve oplossingen te bedenken en zowel kansen als risico’s te identificeren? Staat samenwerken hoog bij jou in het vaandel, werk je gestructureerd en weet je anderen te motiveren? Dan is onze vacature voor calculator/werkvoorbereider misschien wel de perfecte kans voor jou!

Bij Dorrestijn Infra kom je terecht in een dynamische werkomgeving, waar we leuke borrels en teamuitjes organiseren. Je krijgt de mogelijkheid om te werken in een moderne kantooromgeving, waar je deel uitmaakt van een gezellig en jong team van professionals. Bovendien bieden we je een uitstekend salaris dat meegroeit met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dus, beschik jij over een technisch mbo- of hbo-diploma, heb je ervaring in een vergelijkbare functie en beheers je de Nederlandse taal goed? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar kees@dorrestijnveenendaal.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega! 💪

Dorrestijn VEENENDAAL

buiteninrichting & infra

Grondwerk

Uitgraven en bouwrijp maken

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Bestrating

Strak straatwerk

Projectrealisatie

Grondwerk, straatwerk, riolering

Grondwerk, straatwerk, riolering

Bij Dorrestijn Buiteninrichting & Infra begrijpen we de waarde van goed doordachte buitenruimtes en de impact die ze kunnen hebben. Wij zijn uw toegewijde partner voor de realisatie van hoogwaardige buitenprojecten, variërend van straatwerk en grondwerk tot de aanleg van schoolpleinen en riolering.

Onze Diensten

  • Straatwerk: Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in straatwerk van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar de aanleg van wegen, trottoirs, fietspaden of parkeerplaatsen, wij leveren duurzame en aantrekkelijke oplossingen.
  • Grondwerk: We weten dat een solide basis essentieel is voor elk project. U kunt bij ons terecht voor grondverzet, bouwrijp maken en drainage, om ervoor te zorgen dat uw project op de juiste manier begint.
  • Infrastructuur: Of het nu gaat om de aanleg van riolering, waterleidingen of andere infrastructuurprojecten, wij beschikken over de expertise om uw project soepel te laten verlopen en aan alle regelgeving te voldoen.
  • Schoolpleinen: Scholen en onderwijsinstellingen vertrouwen op ons voor de creatie van inspirerende en veilige schoolpleinen. Wij ontwerpen en realiseren speelplekken die educatief en leuk zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra