Welkom Mark!

7 september 2023

We verwelkomen met trots onze nieuwe, enthousiaste stagiair: Mark! 🌟

Mark volgt de opleiding tot middenkaderfunctionaris Grond-, Weg- en Waterbouw aan het Hoornbeeck College en is onlangs begonnen aan zijn stage bij Dorrestijn.

Hij deelt zijn passie met ons: “Ik ben al een tijdje aan het werk in de Infra en wil graag doorgroeien. Daarom kijk ik enorm uit naar mijn stage. Op dit moment zit ik op de kraan, maar grondwerk vind ik het allermooiste. Hier is Dorrestijn heel breed in, dus het lijkt me de perfecte plek om veel te leren en ervaring op te doen. Ik zit pas in het eerste leerjaar, dus heb nog een tijdje te gaan, maar met mijn opleiding hoop ik uiteindelijk werkvoorbereider Infra te worden.”

Mark zal de komende tijd elke donderdag en vrijdag op ons terrein te vinden zijn. Welkom Mark en veel succes! 👷‍♂️

Dorrestijn VEENENDAAL

buiteninrichting & infra

Grondwerk

Uitgraven en bouwrijp maken

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Bestrating

Strak straatwerk

Projectrealisatie

Grondwerk, straatwerk, riolering

Grondwerk, straatwerk, riolering

Bij Dorrestijn Buiteninrichting & Infra begrijpen we de waarde van goed doordachte buitenruimtes en de impact die ze kunnen hebben. Wij zijn uw toegewijde partner voor de realisatie van hoogwaardige buitenprojecten, variërend van straatwerk en grondwerk tot de aanleg van schoolpleinen en riolering.

Onze Diensten

  • Straatwerk: Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in straatwerk van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar de aanleg van wegen, trottoirs, fietspaden of parkeerplaatsen, wij leveren duurzame en aantrekkelijke oplossingen.
  • Grondwerk: We weten dat een solide basis essentieel is voor elk project. U kunt bij ons terecht voor grondverzet, bouwrijp maken en drainage, om ervoor te zorgen dat uw project op de juiste manier begint.
  • Infrastructuur: Of het nu gaat om de aanleg van riolering, waterleidingen of andere infrastructuurprojecten, wij beschikken over de expertise om uw project soepel te laten verlopen en aan alle regelgeving te voldoen.
  • Schoolpleinen: Scholen en onderwijsinstellingen vertrouwen op ons voor de creatie van inspirerende en veilige schoolpleinen. Wij ontwerpen en realiseren speelplekken die educatief en leuk zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra