Wij feliciteren Gerco met zijn diploma!

28 juni 2023

Gefeliciteerd met je diploma Gerco! 🎉🙌

We zijn ontzettend blij dat je na je stageperiode ons niet gaat verlaten, maar juist bij ons in dienst komt als middenkader functionaris in Grond-, Weg- en Waterbouw!

Tijdens zijn stage heeft Gerco werkervaring opgedaan en alle ins en outs van het vak geleerd. En nu kijken we ernaar uit om samen verder te groeien.

Stage in grond-, weg- en waterbouw (gww)?

Voor degenen die nog op zoek zijn naar een stage, hebben we goed nieuws. Komend schooljaar hebben we opnieuw een stagevacature beschikbaar. Dus als je geïnteresseerd bent in een uitdagende stageplek, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar kees@dorrestijnveenendaal.nl.

En wie weet word jij wel onze volgende stagiaire!

Dorrestijn VEENENDAAL

buiteninrichting & infra

Grondwerk

Uitgraven en bouwrijp maken

Dorrestijn Milieu Retail sloop Hoogeveen Eyewish

Bestrating

Strak straatwerk

Projectrealisatie

Grondwerk, straatwerk, riolering

Grondwerk, straatwerk, riolering

Bij Dorrestijn Buiteninrichting & Infra begrijpen we de waarde van goed doordachte buitenruimtes en de impact die ze kunnen hebben. Wij zijn uw toegewijde partner voor de realisatie van hoogwaardige buitenprojecten, variërend van straatwerk en grondwerk tot de aanleg van schoolpleinen en riolering.

Onze Diensten

  • Straatwerk: Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in straatwerk van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar de aanleg van wegen, trottoirs, fietspaden of parkeerplaatsen, wij leveren duurzame en aantrekkelijke oplossingen.
  • Grondwerk: We weten dat een solide basis essentieel is voor elk project. U kunt bij ons terecht voor grondverzet, bouwrijp maken en drainage, om ervoor te zorgen dat uw project op de juiste manier begint.
  • Infrastructuur: Of het nu gaat om de aanleg van riolering, waterleidingen of andere infrastructuurprojecten, wij beschikken over de expertise om uw project soepel te laten verlopen en aan alle regelgeving te voldoen.
  • Schoolpleinen: Scholen en onderwijsinstellingen vertrouwen op ons voor de creatie van inspirerende en veilige schoolpleinen. Wij ontwerpen en realiseren speelplekken die educatief en leuk zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Contact

Arsenaal 8, 3905 NN Veenendaal

0318 30 48 75

Dorrestijn buiteninrichting en infra